Íme, a felújítások legnagyobb kedvence

Posted by on október 26, 2018 in Egyéb | Íme, a felújítások legnagyobb kedvence bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt Ön is azonnal a szívébe fogja zárni!

Ugyanis ez a különleges megoldás nemcsakidőt, hanem jelentős pénzösszeget takarít meg Önnek. Abban is biztos lehet, hogy a végeredménnyel hosszú távon is elégedettlesz, nem bukkannak fel kivitelezési problémák a felújítás után.

Kép forrása: startpreventivi.it

Mitől lett villámgyorsan olyan népszerű az ULTRALITE S2 ragasztó a burkolók körében? 6 oka is van ennek:

  1. Mivel egykomponensű, így bedolgozása egyszerű és biztonságos, mert használatakor nem fordulhatnak elő azok a bekeverési hibák, amelyekkel a kétkomponensű anyagok előkészítése során – különösen az egyébként nem javasolt részmennyiségek bekeverése miatt – gyakran találkozhatunk.
  2. Az ULTRALITE S2 kiemelkedő az anyagszükséglet terén is, a hagyományos ragasztókhoz képest akár 80%-kal jobb kiadósságú. A magasabb kiadósságnak köszönhetően kisebb anyagmozgatási költséggel, kevesebb fáradtsággal kell számolni. Egy zsák mindössze 15 kg, szemben a szokásos 25 kg-os zsák kiszerelésekkel.
  3. A könnyített anyagnak bekeveréskor, felvitelkor is jelentkeznek az előnyei. Bekeverni egyszerű, krémes állagú, könnyű felvinni a felületre, a szerszám (fogazott glettvas) könnyen húzható, jól siklik, az anyag a lap fektetésekor jól terül, nagy, akár teljes hátoldali fedettséget biztosít kis erőkifejtés mellett. Alkalmazása különösen előnyös kis vastagságú, nagyméretű lapokkültéri fektetésekor.

Kép forrása: Mapei Krónika, 59. szám, 30. oldal

  1. Az ULTRALITE S2 kiemelkedő feldolgozhatóság szempontjából is. Fazékideje több mint 8 óra (23°C és 50% relatív páratartalom mellett), ami azt jelenti, hogy egy bekevert anyaggal tovább lehet dolgozni, több anyagot lehet bekeverni egyszerre, kevesebb időt vesz el a munkából a ragasztóanyag bekeverése, vagyis jobban szervezhető a munka.
  2. Bedolgozási hőmérséklete szintén széles. +5°C-tól +35°C környezeti hőmérsékletig bedolgozható, ami azt jelenti, hogy olyan meleg nyári körülmények mellett is lehet dolgozni az anyaggal, amikor más termékekkel nem, vagy az garanciavesztéssel jár.
  3. A termék szinte bármilyen hidegburkolási feladatrafelhasználható, beleértve az alakváltozásnak, deformációnak erősen kitett aljzatokat (pl.: meglévő burkolatra, padlófűtést tartalmazó esztrichekre, erősen napsütött, hősokknak kitett homlokzatokra, nem teljesen érlelet cementkötésű esztrichekre, stb.) kent vízszigetelésre vagy egyéb problémás alapfelületre történő burkolást, nagyon nagyméretű lapok fektetését is.

Összefoglalva tehát, az ULTRALITE S2 ragasztó:

Kép forrása: youtube.com

– az MSZEN 12004-es szabvány szerint C2E S2 osztályú, azaz cementkötésű (C), fokozott terhelhetőségű (2), nyújtott nyitott idejű (E) nagy alakváltozásra képes (S2) egykomponensű ragasztóhabarcs,
– 80 %-kal jobb kiadóssággal rendelkezik,
– könnyű a mozgatása és bekeverése,
– könnyen húzható habarcs és teljes hátoldali fedettséget biztosít.

Nézze meg rövid videónkban, hogyan viselkedik ez a kiváló termék a gyakorlatban!

Ha szeretné megtudni, hogy az Ön burkolati felújításához milyen termékek ajánlhatók, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül Önnek, akkor keresse fel erre specializálódott honlapunkat:

http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/hoszigeteles

  •