Ezt a hibát kerülje el, és sokáig nem kell felújítani!

Posted by on július 19, 2018 in Egyéb | Ezt a hibát kerülje el, és sokáig nem kell felújítani! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Biztos hallott már Ön is olyanról, amikor a drága burkolólapok pár hónappal a felújítás után máris kopogni kezdtek, megrepedeztek, felváltak.Rengeteg ilyen történetet hallani, de vajon mi lehet az oka? Sajnos igen gyakran egy konkrét hibára vezethető vissza, hogy a felújítás után nem felhőtlen a tulajdonosok öröme, hogy rövid időn belül egyre több apró hiba jelenik meg a csodaszép burkolaton.

Most megmutatjuk, mi ez a kritikus pont. Ön hogyan tudja elkerülni, és mi az a titok, ami garantálja, hogy a felújítás után ne legyen bosszankodás és csalódás.

nappali felújítás
Kép forrása: residencestyle.com

A hiba, ami miatt sok felújítást meg kell ismételni rövid időn belül, arra vezethető vissza, hogy nem a megfelelő burkolatragasztót használták a felújításkor. Sok figyelem esik a burkolólapra, annak színére, anyagára, kinézetére, de fontos tudni, hogy a ragasztó, bármilyen apróságnak is tűnik, ugyanilyen súllyal esik a latba. Hiába a csodaszép járólap, ha a ragasztó silány minőségű és nem garantál tartós eredményt.

konyha felújításKép forrása: fromgentogen.us

Ugye Ön sem szeretné kétszer megcsináltatni a felújítást, vagy bosszankodni a hibákon? A jó hír, hogy a csodaszép és hibátlan eredményt biztosító ragasztó kiválasztásához elég egy dolgot megjegyeznie.

Ez a titok pedig nem más, mint hogy olyan ragasztót válasszanak, amelynek a zsákján megtalálható az „S” jelzés. Ha a ragasztó csomagolásán ezt a jelet megtalálja, biztos lehet abban, hogy hosszan tartó és csodaszép lesz a felújítás eredménye.

Nagy padlólapot szeretne az otthonába?

Akkor pedig szinte kötelező az S-osztályos ragasztó használata, mert csak ez fogja stabilan és hibáktól mentesen rögzíteni a nagyméretű (40×40 cm-nél nagyobb) lapokat.

fürdőszoba felújításKép forrása: elledecor.com

Íme, a Mapei S1- és S2-osztályos ragasztói, ami a problémamentes felújítások elengedhetetlen segédanyagai:

• Keraflex Maxi S1
• Keraquick
• Ultralite S1
• Kerabond T
• Elastorapid
• Granirapid

Ha szeretné megtudni, hogy a burkoláshoz milyen minőségi termékeket ajánl a Mapei, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül, akkor keresse fel honlapunkat: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/

  •