Ma felújítás, holnap lakásavató? Így lehetséges:

Posted by on szeptember 16, 2016 in blogbejegyzés, Hidegburkolatok | Ma felújítás, holnap lakásavató? Így lehetséges: bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy felújítás nagy felfordulással jár, és senki sem szereti, ha a jól megszokott lakása, otthona hirtelen poros, koszos munkaterületté válik. Pedig olykor muszáj a terasszal, a bejárati ajtóhoz vezető lépcsővel, vagy épp a fürdőszobával valamit kezdeni, mert a burkolat már hibás és csúnya.

Az egyik legfontosabb szempont, amit figyelembe kell vennünk, az időzítés… és a kínzó kérdéseknek se vége, se hossza:

  • Mikor jön a szakember?
  • Hányszor jön a mester?
  • Ki lesz akkor otthon?
  • Már megint szabadnapot kell kivennem?

A válasz megtalálásának kulcsa, hogy a felújítás minél előbb kész legyen! Hogy végre bemehessünk a fürdőszobába, hogy ne kelljen a hátsó ajtó felé kerülni, mert a bejárati lépcső még nincs kész, hogy visszahúzhassuk a gyönyörű, ámde annál nehezebb tálalószekrényt a nappali közepéről az étkező sarkába.

Ilyenkor minden óra, minden nap, amit a gyors munkával nyerni lehet, lottóötössel ér fel

mapei Keraquick

Eddig azt tapasztalta, hogy egy étkező padlójának felújítása 1-3 napig tart, de legalább még egy hétig nem hívhat vacsoravendégeket? Ráadásul legalább két szabadnapjába került a felújítás?

Ennek nem kell így lennie!

Mit tegyünk?

Válasszunk gyors megoldásokat: gyorskötő ragasztót és fugát. Ha így döntünk, nem veszi el időnket a várakozás üresjárata.

Jó szervezéssel és a Mapei gyors megoldásaival akár egy nap alatt elkészíttetheti az új étkező, nappali, vagy terasz burkolatát, és másnapra már bulit is szervezhet! A KERAQUICK gyorskötő ragasztóval burkolat például már 2 óra múlva járható, fugázható, 1 nap múlva pedig teljesen terhelhető.

További kérdéseire szaktanácsadónk díjmentesen válaszol!

szaktanacs_gomb_ok

  •