hibás terasz

Azt tapasztaljuk, hogy a legtöbb műszaki reklamációt a tönkrement teraszburkolatok okozzák.
Még is mit tehet Ön ez ellen, és mit tehet a terasz szakszerű kialakításáért?

Mert ez egyáltalán nem könnyű feladat. Figyelembe kell venni a teraszok korát, méretét, rétegrendjét, a burkolólap méreteteket és még számos tényezőt. Persze felmerülhet Önben a kérdés most, hogy ezt valóban Önnek kellene tudnia. Nem!

Ezeket a burkolónak kell tudnia… de vajon tudja-e?
Mik azok a dolgok, amiket a mesternek feltétlenül meg kell tennie annak érdekében, hogy az általunk megálmodott terasz hosszú távon legyen használható.
És a következő kérdés, ami felmerülhet most Önben, hogy mindezt tudja-e majd ellenőrizni a kivitelezés során, vagy rá kell hagyni mindent a kivitelezőre?

Előadó

Novák Péter
Hideg-Melegburkolat termékfelelőse – Mapei


Ezekre a kérdésekre kaphat választ ebből az ingyenes online előadásból.

Várjuk jelentkezését a 2018. május 15. 15:00 órakor teraszburkolással kapcsolatos. Tartson velünk, ha azt szeretné, hogy sok telet bírjon ki terasza! Itt tud jelentkezni!

NAGYON FONTOS! Ha érdekli a téma, akkor mindenképpen regisztráljon, még akkor is, ha már most tudja, hogy nem megfelelő Önnek az időpont, és nem tud részt venni az előadáson. De regisztráció után vissza tudja nézni majd a webináriumot, még akkor is ha nem volt ott az élő adáson. Ehhez azonban arra van szükség, hogy feltétlenül regisztráljon az Önt érdeklő webináriumra!

  •