Ön is olyan padlóburkolatra vágyik, amivel évekig nem lesz problémája?

Posted by on február 24, 2016 in Egyéb | Ön is olyan padlóburkolatra vágyik, amivel évekig nem lesz problémája? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

 Olyan padlóburkolatot szeretne, melynek a csodájára járnak? Mitől függ, hogy sikerül-e megvalósítania ezt az álmát?

Képzelje el, milyen elkeserítő az, ha a felújítás örömteli befejezése és felemelő érzése után, amikor végre nyugodtan hátradőlhetne, és élvezhetné csodaszép padlójának látványát, megjelennek az első árulkodó jelek, hogy valami nem stimmel padlójával.

ebook coverMi lehet az oka, hogy a nappalija díszét jelentő, drágán megvásárolt, szép lapok kopogó, repedezett, felváló burkolattá váltak?

Ez az a pont, amikor valószínűleg Ön is felteszi a kérdést, hogy hogyan történhetett mindez, minek a hibájából került Ön ilyen kellemetlen helyzetbe, mi jelenthet biztos megoldást a problémájára?

Sokan nem tudják, hogy a leggyakoribb ok a nem megfelelő burkolatragasztó választása, pedig a ragasztó óriási jelentőséggel bír padlója élettartamának szempontjából!

Ha nem szeretne értelmetlenül pénzt kidobni az ablakon, vagy nem szeretne pár hónap múlva ingerülten telefonálni a kivitelezőjének, mert felváltak, feltöredeztek a lapok, akkor ismerje meg, hogy mi lehet a legjobb választás!

Tudjuk, hogy nincs könnyű helyzetben egy felújítás során, hiszen olyan dolgokról kell döntenie, amik nem merülnek fel nap, mint nap, éppen ezért rejlik benne kockázat.

Azért, hogy segítsünk és csökkentsük ezt a kockázatot, szeretnénk Önnek egy értékes ajándékot adni, “A tartós burkolat titka” című kiadványt, amelyből megtudhatja, hogy mi az, amitől elsődlegesen függ burkolatának tartóssága, élettartama.

Kerülje el azokat a végzetes hibákat, amelyek csapdaként leselkedhetnek az óvatlan felújítókra!

  •