Ezt a 3 információt gyűjtse be, mielőtt rábízza a szakemberre a felújítást

Posted by on szeptember 9, 2016 in Egyéb | Ezt a 3 információt gyűjtse be, mielőtt rábízza a szakemberre a felújítást bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elhatározta, hogy felújítja otthonát, a pénz és a tervek is rendelkezésére állnak, de hátra van még a legfontosabb lépés:
Hogyan döntse el, hogy kire bízza az egészet?
A mesterember szaktudásától, tapasztalatától függ a felújítás sikere, fontos, hogy mennyire tartja be a szakmai előírásokat, hogy mennyire érdekli a munkája végeredménye, mennyire törődik azzal, hogy maradandót alkosson.

31_1

(kép forrása: http://www.abriconstruction.co/wp-content/uploads/2014/05/Construction_Worker-Man.jpg)

Erre a 3 kérdéskörre találjon választ, mielőtt kiválasztja a szakembert:

  1. Gyűjtsön róla minél több információt – Egy burkolót legjobban a munkái, valamint a megrendelők véleménye minősítenek. Ha egy szakember jó munkát végez, a megrendelők elégedettek vele, és bátran ajánlják másoknak is.

 

Próbálja meg több oldalról kideríteni a következőket:

  • Mennyire megbízható a szakember?
  • Mennyire tartotta a szavát (akár a határidőt, akár az árat illetően)?
  • Hogyan kezeli a problémás eseteket
  • Az elkészült munkájával voltak-e problémák (felválások, repedések), melyeket javítani kellett?
  • Hogyan és milyen gyorsan reagált a problémára, mennyire volt segítőkész?
  • Mennyi időn belül javította ki a problémát?
  1. Győződjön meg arról, hogy a szakember számlaképes-e – Nem elhanyagolható szempont a szakemberválasztás során az sem, hogy a mester számlaképes legyen. Ha vitára kerül sor, a munkavégzéshez köthető számlák megléte elengedhetetlen. Csak abban az esetben érvényesítheti a garanciát, ha elteszi a bizonylatokat, számlákat!
  1. Szerezzen információt arról, hogy milyen anyagokat használ a munkája során – Gyakran előfordul, hogy amikor a burkolás költségeit tervezik, csak a burkolat árára és a munkavégzés költségeire gondolnak a megrendelők. Nagyon kevesen kalkulálnak a segédanyagokkal – hiszen ezek nem látszanak –, pedig ezek az anyagok határozzák meg a burkolat időtállóságát, élettartamát!

Ha bizonytalan a szakemberválasztást illetően, vagy még nem találta meg a megfelelőt, akkor látogassa meg a www.szakemberajanlo.hu oldalt, ahol számos olyan burkolással foglalkozó kivitelezőt találhat, akikkel korábbi megrendelőik már elégedettek voltak, és mindezt a pozitív véleményt el is olvashatja róluk.

szakember_gomb_ok

  •