Takarékos burkolás a nyári melegben: így lesz gyors és biztonságos

Posted by on május 29, 2018 in Terasz, kültér | Takarékos burkolás a nyári melegben: így lesz gyors és biztonságos bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A felújítások többsége nyárra esik, de ennek is van veszélye: a nagy hőségben a burkolás minősége romolhat, ami csak hónapokkal később derül ki. Van egy olyan megoldás, amitől nemcsak a kiemelkedő minőséget lehet biztonsággal garantálnia legnagyobb melegben, hanem azt is, hogy gyorsan és egyszerűenkészen lesz a kivitelezés.

Ennek a megoldásnak a kulcsa, hogy a megfelelő ragasztót válasszuk a burkoláshoz. Az ULTRALITE S2 a piacon található, könnyített, S2 osztályú ragasztókkal szemben is kiemelkedő tulajdonságokkalrendelkezik, mutatjuk is, mik ezek.

burkolásKép forrása: paradyz.com

Nincsenek bekeverési hibák:

Mivel egykomponensű a ragasztóhabarcs, bedolgozása egyszerű és biztonságos, mert használatakor nem fordulhatnak elő azok a bekeverési hibák, amelyek a kétkomponensű anyagok előkészítése során gyakran előfordulnak.

Sokkal gazdaságosabb, takarékosabb:

Az ULTRALITE S2 a hagyományos kétkomponensű S2-es ragasztókhoz képest akár 80%-kal jobb kiadósságú, ezért gazdaságosabb megoldás. Ráadásul mindössze 15 kg, szemben a szokásos 25 kg-os kiszerelésekkel.

burkolásKép forrása: realhomes.com

Könnyen lehet vele dolgozni, nagyméretű lapoknál is:

A termék krémes állagot ad, és felhordáskor a szerszám könnyen húzható, jól siklik. Az anyag a lap fektetésekor jól terül, nagy, akár teljes hátoldali fedettséget biztosít, kis erőkifejtés mellett. Különösen jelentős ez a tulajdonság kis vastagságú, nagyméretű lapokkültéri fektetésekor.

A nyári hőségben is megbízható:

A termék +5°C-tól +35°C környezeti hőmérsékletig bedolgozható, tehát olyan meleg nyári körülmények mellett is lehet dolgozni az ULTRALITE S2-vel, amikor más termékekkel már nem garantálható a megfelelő minőség, vagy egyáltalán nem folytatható munkavégzés.

burkolás
Kép forrása: semmelrock.pl

Mindenhol felhasználható:

A termék szinte bármilyen hidegburkolási feladatra felhasználható, beleértve az alakváltozásnak, deformációnak erősen kitett aljzatokat is: meglévő burkolat, padlófűtést tartalmazó alapozások, erősen napsütötte, hősokknak kitett homlokzatok, kent vízszigetelések. A termék kiválóan alkalmazható nagyméretű lapok fektetéséhez.

Összesítve tehát: 7 ok, amiért érdemes az Ultralite S2-t választani burkoláskor:

  1. 80 %-os jobb kiadósság
  2. mindössze15 kg-oscsomagolás
  3. egyszerűbekeverés
  4. könnyűfelhordás
  5. termék+5°C-tól +35°C-igbedolgozható
  6. alakváltozásnakkitett aljzatokra is
  7. nagyméretűlapokhoz is kiváló választás

Ha szeretné megtudni, hogy a felújításához milyen minőségi termékeket ajánl a Mapei, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül Önnek, akkor keresse fel honlapunkat: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/

  •