Válassz helyiséget

A burkolat fajtája, anyaga és színe is domináns szerepet vállal az egyes helyiségek hangulatának és designjának kialakításában. Napjainkban már bármely burkolat bármely helyiségben előfordulhat.  Kiemelten fontos szempont, hogy a helyiséget stílusunknak megfelelően alakítsuk ki otthonunkat, mint, ahogy azt tesszük mindennapi öltözékünk kiválasztásánál, hiszen akkor lehet csak igazán kényelmes és pihentető az otthon eltöltött idő, ha kellemes, igényeinknek megfelelően alakítjuk ki környezetünket.

burkolatot


Lapozz lefelé és olvasd el milyen helyiséget milyen burkolattal ajánlott ellátni!

 

Terasz, kültér:

Terasza felújítását tervezi? Szeretné, ha utána hosszú évekig nem kellene hozzányúlni a burkolathoz, és még évek múlva is otthona büszkesége lenne a terasz? Akkor jó tudnia egy elkeserítő tényt: a terasztulajdonosok 67,5%-a találkozik azzal a problémával, hogy nemrég készült el a gyönyörű teraszburkolatuk, de már kopognak a járólapok.

Nappali és lakóhelyiségek:

Manapság nagyon divatosak a nagyméretű burkolólapok, és a padlófűtést is egyre többen szeretnék alkalmazni az otthonukba. Ez a két dolog együtt is lehetséges, erre mutatunk egy professzionálisan kivitelezett munkát az alábbi rövidfilmben.

Fürdőszoba, vizes helyiségek:

Úgy döntött, hogy felújítja fürdőszobáját, de nem tudja, ez mivel jár pontosan, lépésről lépésre? Ne vágjon úgy bele, hogy nem ismeri a legfontosabb tudnivalókat, még akkor sem, ha mesterembert bíz meg a feladattal.

  •