Íme, a titok, hogyan lesz 90%-kal kevesebb por a felújításkor

Végre Ön és a családja is fellélegezhet! Az építkezések, felújítások mindig hatalmas kosszal járnak, de ennél is veszélyesebb a por, amely bizony az egészségünkre igencsak ártalmas. Szerencsére van egy eljárás, amely a megszokottnál 90%-kal kevesebb porral jár.

A burkolási segédanyagok egészség- és környezetkárosító hatásait leginkább a bekeverésük-elkészítésük során és használatuk közben kell megakadályozni, mivel a felhordást követően megszilárdulnak, elnyerik végső formájukat, és így az egészséget és környezetünket már nem károsítják.

A Low Dust Technológia garantálja, hogy a ragasztók és cementkötésű fugázóhabarcsok bekeverése során tapasztalható jelentős porkibocsátás csökken, így tisztább környezetet és tisztább belélegzett levegőt jelent az építkezés, felújítás során.

A porzásmentes technológiával készített termékek kimutathatóan 90 %-kal kevesebb port bocsátanak ki környezetbe a hagyományos, por alakú termékek bekeverése és felhordása, felhasználása során keletkező pormennyiségnél.

Kép forrása: http://i0.wp.com/www.myhealthbeijing.com/wp-content/uploads/2014/04/bigstock-Little-girl-with-toys-wearing-16362665-e1407471051361.jpg

Kép forrása: http://i0.wp.com/www.myhealthbeijing.com/wp-content/uploads/2014/04/bigstock-Little-girl-with-toys-wearing-16362665-e1407471051361.jpg

Például a KERAFLEX MAXI S1 porzásmentes technológiája által jelentősen kevesebb por keletkezik a termék keverővödörbe történő betöltésekor és bekeverésekor, illetve szintén kevesebb por kerül a légtérbe a lakott helyiségek felújítása során. A kevesebb kibocsátott por pedig kevesebb belélegzett egészségkárosító anyagot jelent, ami főleg akkor fontos, amikor a felújítás során is használjuk a helyiségeket, a lakást. A falakra, berendezési tárgyakra kerülő kevesebb por pedig jobb környezetet, könnyebbséget, és a légzőszervi problémák kifejlődésének elkerülésével biztonságot jelent Önnek és családjának is.

További kérdések esetén kérdezzen szaktanácsadónktól díjmentesen!

 

 

Szaktanácsot kérek