Így lesz ragaszkodó a ragasztója

Posted by on január 13, 2017 in blogbejegyzés, Hidegburkolatok | Így lesz ragaszkodó a ragasztója bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Milyen társról álmodik egy felújítás előtt álló kivitelező? Legyen:

  • ragaszkodó
  • finoman hajlékony természetű
  • és könnyen ölbe kapható…

Az ULTRALITE S1 hidegburkolati ragasztó pontosan ilyen!

Ráadásul egy alapos fogyókúrán is átesett a termék. Miből látszik ez? A porkeverék különleges, könnyített adalékanyagának köszönhetően egy zsák ULTRALITE S1 csupán 15 kg súlyú, és 60%-kal jobb kiadósságú, mint normál adalékanyagú ragasztó társai. Vagyis a felújítás, kivitelezés alatt könnyebb pakolni, mozgatni, mint más ragasztókat.

Azt se bánja egy szakember sem, ha a könnyű mozgathatóság mellett, munka közben kevesebb port kell nyelnie, vagy a munka végeztével kevesebb por lepi el a környezetét. Nos, az ULTRALITE S1 ebben is segít. A ragasztó LOW DUST jelzést visel, ami azt jelenti, hogy bekeverése közben csökkentett a levegőben szálló por mennyisége, ami esetünkben kb. 90%-kal kisebb porképződést jelent más hagyományos ragasztókhoz viszonyítva.

Ezeken a helyeken lesz igazi társa a burkolóknak az ULTRALITE S1:

Bármilyen típusú kerámia, vékony porcelán, gres burkolólapok, vagy nedvességre nem érzékeny természetes kőlapok ragasztásához alkalmazható, kül- és beltérben egyaránt.

Ne használjuk azonban a terméket fém, gumi, PVC vagy linóleum felületekre, vagy ha kész burkolaton rövid időn belül táncmulatságot rendeznek.

Fontos tudni, hogy ha betartjuk a bekeverési és felhordási javaslatokat, akkor a ragasztónk ragaszkodó lesz. Nos, nem a kivitelezőhöz, hanem az aljzathoz és a burkolólaphoz: a tapadóereje ugyanis 30-100%-kal haladja meg a szabványban előírt 1 N/ mm2 tapadóerőt.

További kérdések esetén kérdezzen szaktanácsadónktól díjmentesen:

szaktanacs_gomb_ok

 

  •