Csak 3 szó, és 90%-kal kevesebb por lesz a felújítás során

Posted by on szeptember 1, 2017 in blogbejegyzés, tanácsok | Csak 3 szó, és 90%-kal kevesebb por lesz a felújítás során bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Végre fellélegezhet! Biztosan Ön is utálja, mennyi porral és piszokkal jár egy építkezés vagy egy felújítás, és biztosan abba is belegondolt, mennyire veszélyes az egészségünkre az a rengeteg por, amit akár hónapokig is beszívunk. Szerencsére van egy eljárás, amellyel 90%-kal csökkentheti a por mennyiségét.

felújítás
Kép forrása: http://c.o0bg.com/rf/image_960w/Boston/2011-2020/2015/04/18/BostonGlobe.com/Business/Images/livable%20remodel%203-4105.jpg

A kevesebb por kevesebb belélegzett egészségkárosító anyagot jelent. És ha a falakra, berendezési tárgyakra megtelepedett por számottevően kevesebb, az biztonságot jelent Önnek és családjának is. Például a légzőszervi problémák (mint amilyen az asztma) elkerülésével.

A burkolási segédanyagok csomagolásán ezt a 3 szót keresse: Low Dust Technológia

Ez a technológia ugyanis garantálja, hogy a ragasztók és egyéb segédanyagok bekeverése során keletkező porkibocsátás csökken, ami tisztább környezetet és tisztább belélegzett levegőt jelent az építkezés, felújítás során.

felújítás
Kép forrása: http://cdn-wp-content.spring.st/wp-content/uploads/2017/03/07145138/kid-medical-mask-teddy-main.png

Például a burkoláskor használatos KERAFLEX MAXI S1 ragasztóhabarcs is ilyen anyag, vagyis jelentősen kevesebb por keletkezik a használatakor, és ezért kevesebb por kerül a légtérbe a lakott helyiségek felújítása során.

szaktanács

  •