Válasszunk melegburkolatot

Posted by on február 24, 2016 in Melegburkolatok | Válasszunk melegburkolatot bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

MelegburkolatokTudható, hogy egy szőnyeg, PVC, vagy fa burkolat akkor is melegséget sugároz, ha nincs padlófűtés. Mégis, melyiket válasszuk, hiszen a burkolatok teljesítőképessége ma már igencsak összeér.

Padlófűtés esetén kisebb a dilemma, hiszen szőnyeget ez esetben nem ajánlatos letenni. A felszállóport viszi magával a meleg levegő, és ugye, ami odalent összegyűlt, majd szívjuk feljebb.

A padlófűtés nélküli padlót azonban melegebbé, otthonosabbá varázsol a szőnyegburkolat.

PVC-t és fát akár padlófűtésre, akár fűtetlen aljzatra is tehetünk. Választásunkat minden esetben az egyéni ízlés, a tervezett belő tér és a követett stílus szempontjai döntik majd el egyik vagy másik irányba.

PVC padlót, különösen a ma már egyre elterjedettebb design-PVC-t előnyös panel lakásokban alkalmazni, ahol a kopogó zajokat, lépéseket is tompíthatjuk így valamelyest. A PVC ugyanakkor modern, vidám, fugamentes, izgalmas burkolatot adhat, ami a legszürkébb lakást is feldobhatja.

Az örök elegáns parketta és egyéb faburkolatok pedig természetességet és eleganciát kölcsönöznek bármely padlónak, nem is beszélve e burkolatok díszítő értékéről.

LVT, azaz design PVC burkolathoz az Ultrabond Eco 4 LVT-t, szőnyegekhez az Ultrabond Eco 170-et, vagy az Ultrabond 333-at, faburkolatokhoz pedig az Ultrabond S945-ött, vagy az Ultrabond S955-öt.

Termékeink már messzemenően környezet- és egészségbarátak, alkalmazásuk és a későbbi burkolathasználat semmilyen módon nem hat károsan az egészségre.

Konkrét építési feladat esetén kérje szaktanácsadónk segítségét!

  •