Létezik tökéletes, gyors felújítás! Íme, 6 dolog, ami Önnél is működni fog

Posted by on április 18, 2018 in Hidegburkolatok | Létezik tökéletes, gyors felújítás! Íme, 6 dolog, ami Önnél is működni fog bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A felújítások döbbenetesen nagy százalékában van annak esélye, hogy 1-2 éven belül leesik a csempe a falról, megtöredezik vagy feljön a járólap. Van ez ellen egy tökéletes megoldás, erről készítettünk is egy videót.

felújítások

Katalin a lakásfelújítás után nyilatkozott nekünk. Elégedettségének adott hangot, nap mint nap tapasztalja, milyen az, ha időtálló megoldástválaszt már elsőre.

Nézze meg a videóban, milyen lett a felújítás eredménye:

Összegyűjtöttünk 6 indokot, hogy miért lehet ennyire elégedett nemcsak Katalin, hanem az a rengeteg felújító, építkező, aki a Mapei termékeinek szavazott bizalmat.

  1. Gyorsítani lehet a kivitelezési határidőket a Mapei gyorskötésű termékeivel, ez jó a megbízónak és a kivitelező szakembernek is.
  2. Ár-érték arányban is kiváló választás a Mapei, hiszen ha elsőre tökéletes a felújítás, építkezés, nem kell többet a költségekkel foglalkozni, és a tervezett összegnél többet nem kell költeni a kiadásokra.
  3. Megfelelő háttérszolgáltatást nyújt a Mapei, például az új technológiákhoz, anyagokhoz képzést biztosít a szakembereknek.
  4. Megfelelő teljesítménynyilatkozatok járnak a termékekhez, így a kivitelezők pontosan tudják, mivel dolgoznak.
  5. Gyártóigaranciák állnak rendelkezésre, ezért a kivitelező bizalommal és nyugodtan használja a termékeket.
  6. Minőségi összetétel: a szakemberek évek hosszú tapasztalatai alapján tudják, hogy nem szokott hiba lenni a Mapei termékekkel elkészített munkákban, és a megbízónak nem kell a javítás miatt telefonálgatnia, intézkednie.

felújítás

Nézze meg egy generálkivitelező véleményét és tapasztalatát az alábbi rövid videóban:

Ha szeretné megtudni, hogy a felújításához milyen minőségi termékeket ajánl a Mapei, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül Önnek, akkor keresse fel honlapunkat:

  •