Új trend a burkolásban: döbbenetesen valósághű és villámgyors

Posted by on február 27, 2018 in Egyéb | Új trend a burkolásban: döbbenetesen valósághű és villámgyors bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Villámgyorsan terjed a legújabb burkolási megoldás a felújítók között, ami nem is csoda. Senki nem fogja elhinni, hogy nem a legdrágább burkolóanyagokat látja az Ön otthonában, ugyanis igen élethű és egyszerű megoldásról van szó.

burkolási megoldás
Kép forrása: youtube.com

A Vinyl, Modul PVC, design PVC, LVT vagy sok más néven forgalmazott burkolat a legdinamikusabban fejlődő burkolattípus ma Magyarországon. Szinte biztos, hogy ha eddig nem találkozott még vele, akkor rövidesen fog.

A kínálatban ma már megtalálható a döbbenetesen valósághű csempe- és betonlap utánzatoktól kezdve a parkettát és a természetes követ imitáló megoldásokon át az egyedi mintázatú lapokig sok minden, csak a fantázia szabhat határt.

Ez nem olyan, mint a régi linóleum! Ennek a természetes hatású burkolatnak az alapanyaga sokkal jobb minőségű, a modulok jól illeszkednek egymáshoz és nagyon könnyű lefektetni.

Népszerűségét 5 kiváló tulajdonságának köszönheti:

  1. vékony, ezért a felújításokhoz ideális
  2. hajlítható, ezért még íves felületek is kialakíthatóak vele
  3. vízálló, ezért vizes helyiségekbe is ajánlható
  4. lenyűgöző választék van belőle
  5. homogén, esztétikus megjelenés alakítható ki az egész lakásban

Az LVT kiválóan alkalmazható gyors munkákhoz, vizes helyiségekhez, fixáláshoz, padlóhoz, falhoz, hangcsillapításhoz és még sok minden máshoz. Azonnal terhelhető a burkolás után, és ha a használat során megsérül az egyik modul, egyszerűen felszedhető és kicserélhető újra.

burkolási megoldás
Kép forrása: youtube.com

Még viszonylag kevés segédanyag gyártónak vannak ehhez a burkolathoz terméke. De a Mapei gyorsan reagált a divatra, és választékában már a kifejezetten LVT ragasztására ajánlott készítmények is megtalálhatók.

Ilyen az ULTRABOND ECO 4 LVT szálerősített ragasztó, kifejezetten az LVT burkolatok telepítéséhez kifejlesztetve. Ez a ragasztó a legkiválóbb méretstabilitást és tapadást garantálja:

  • hosszú a nyitott ideje
  • kipárolgása nagyon gyors
  • a burkolat zsugorodását képes kompenzálni

A burkolat fektetése ezzel a ragasztóval nagyon gyors. Nem jelent gondot a cementes aljzatokra, műgyanta padlóra, márványra, kerámiára, ragasztott fa vagy fém aljzatra történő burkolás sem.

burkolási megoldásKép forrása: youtube.com

Nedves környezetben, akár zuhanykabinban történő LVT burkolat fektetéshez ajánlott az Ultrabond Eco MS 4 LVT ragasztó használata, vagy ennek állékony változata, az Ultrabond Eco MS 4 LVT/Wall ragasztó. Ez a két termék annak ellenére, hogy csak egykomponensű, tartós vízterhelés hatására sem lágyul vissza.

Ha szeretné megtudni, hogy a felújításához milyen minőségi termékeket ajánl a Mapei, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül Önnek, akkor keresse fel honlapunkat: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/

  •