Burkolatok fajtái

Posted by on január 13, 2016 in Egyéb | Burkolatok fajtái bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Melegburkolatok csoportosítása

Az építkezés, felújítás nagy és stresszes munka, amely rengeteg kérdést vet fel. A megfelelő burkolás kiemelten fontos része a folyamatnak, ezért érdemes alaposan megfontolni milyen stílusú és minőségű burkolatot választunk otthonunkba. Az alábbi oldalon szeretnénk segítséget nyújtani a hideg –és melegburkolatok megfelelő kiválasztásához.

A melegburkolatok két nagy csoportra oszthatók.

Az egyik csoportba tartoznak a rugalmas burkolatok, például a PVC burkolatok, linóleumok, szőnyegek és a gumi burkolatok. A másik csoportba tartoznak a faburkolatok, például a parketták, hajópadlók és újabban a parafa burkolatok, amik egyre közkedveltebbé válnak.

Tovabb_olvasom_gombII

 

 

 

 

Hidegburkolatok jellemzőimelegburkolatok

 

A hidegburkolat azokat az anyagokat jelöli, melyeket kőzetekből és azok keverékéből állítanak elő. Leggyakoribb fajtái: csempe, járólap, üvegcsempe, természetes kövek, gránit, márvány, mészkő, téglaburkolat.

Tovabb_olvasom_gombII

 

 

 

hidegburkolatokÖn is olyan padlóburkolatra vágyik, amivel évekig nem lesz problémája?

 

Képzelje el, milyen elkeserítő az, ha a felújítás után, amikor végre nyugodtan hátradőlhetne valami nem stimmel padlójával. Ha nem szeretne értelmetlenül pénzt kidobni az ablakon, vagy nem szeretne pár hónap múlva ingerülten telefonálni a kivitelezőjének, mert felváltak, feltöredeztek a lapok, akkor ismerje meg, hogy mi lehet a legjobb választás!

Tovabb_olvasom_gombII

 

 

  •