Burkolat választás

Posted by on február 24, 2016 in Nappali és lakóhelyiségek | Burkolat választás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

image003A nappali és egyéb lakóhelyiségekbe jellemzően melegburkolatok kerülnek, de az amerikai konyha elterjedésével gyakran előfordul, hogy a nappaliba is hidegburkolat kerül, hogy egységet képezzen a nappaliban elhelyezett konyha a lakótérrel.

A melegburkolat kiválasztásánál érdemes figyelembe venni az adott helyiség hangulatát, illetve az egész koncepciót, amivel az otthonunkat át akarjuk itatni.

Ha éppen csak egy helyiséget újítunk fel, fontos, hogy olyan burkolatot válasszunk, amely jól illeszkedik otthonunk már meglévő hangulatához.

Minden burkolóanyagnak megvan a maga előnye és hátránya, ezek mérlegelésével hozzuk meg a döntést a kiválasztás során, illetve érdemes mindenből a legjobb minőségű terméket venni, hogy kényelmesen és színvonalasan kiszolgálja igényeinket.

Amikor burkolatot választunk alapjaiban határozzuk meg otthonunk hangulatát, ezért számos olyan megoldás létezik, amivel rendkívül egyedivé és különlegessé tehetünk egy-egy helyiséget anélkül, hogy sokkal többet költenénk.

Jó példa erre egy sima tükör a hálószobában, aminek a keretét beburkolhatjuk olyan csempével,ami mondjuk a fürdőszobában van. Így visszaköszön egy kis design elem segítségével a fürdőszoba hangulata más helyiségekben is, ezzel is erősítve a lakás egységes kompozícióját.

  •